• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  CNAS finanţează ultima tranşă de indemnizații în luna noiembrie

  CNAS finanţează ultima tranşă de indemnizații în luna noiembrie

   21.11.2023    2732 Accesări    

  Casa Națională de Asigurări Sociale informează că astăzi a fost finanțată a treia tranşă din luna noiembrie pentru indemnizațiile adresate familiilor cu copii, indemnizațiile pentru incapacitate temporară de muncăindemnizațiile de maternitate şi indemnizațiile paternale, în valoare totală de 30,41 milioane lei.

  Pentru a ridica banii, beneficiarii urmează să se adreseze la instituţia bancară unde sunt deserviţi sau la orice oficiu poştal din ţară, însă după procesarea plăților de către prestatorii de servicii de plată în cadrul serviciului guvernamental de plăţi electronice (MPay).

  Reamintim, că Casa Națională de Asigurări Sociale continuu dezvoltă servicii electronice menite să ofere cetățenilor modalități sigure și comode de a solicita prestațiile sociale. Astfel, accesând www.cnas.gov.md poți aplica online la un șir de prestații sociale, dar și verifica online statutul certificatului medical, introducând în câmpul respectiv seria şi numărul certificatului. 

  Pentru a fi permanent la curent cu cele mai actuale informații sugerăm să ne urmăriți conturile noastre  pe  Telegram,  Facebook  și Instagram. Deasemenea, puteţi contacta Centrul de Apel al CNAS la numărul de telefon 022-257-777, alegând opțiunea necesară.

   
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY