• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Casa Naţională de Asigurări Sociale a inaugurat un nou sediu al unei subdiviziuni teritoriale

  Casa Naţională de Asigurări Sociale a inaugurat un nou sediu al unei subdiviziuni teritoriale

   03.09.2018    1366 Accesări    

  Recent a fost inaugurat un nou sediu teritorial al Casei de Asigurări Sociale Soroca. 29 de specialişti ai Casei Teritoriale deservesc circa 25 de mii de beneficiari.

  Noul edificiu al CTAS Soroca a fost construit în conformitate cu cerinţele standardelor internaţionale şi este dotat cu tehnică de calcul modernă. De asemenea, Casa Teritorială are de o rampă de acces, încăperi auxiliare pentru persoanele cu dizabilităţi. Totodată sediul dispune de o cameră separată pentru mamele cu copii.

  "Inaugurăm astazi un oficiu confortabil pentru activitatea  a CTAS Soroca, atât pentru beneficiari, cât şi pentru angajaţi. Asteptăm indici calitativi mai buni în activitate de la colectivul Casei Teritoriale", a spus Tatiana Popa, vicepresedinte CNAS.

  În discursul său, Dumitru Zgardan, şef al CTAS Soroca, a subliniat că darea în exploatare a sediului nou al CTAS Soroca reprezintă un motiv de mândrie: „Pentru noi a fost important să oferim angajaţilor condiţii de muncă mai bune."

  CTAS Soroca oferă o gamă completă de servicii de asigurări sociale - stabilirea pensiilor, indemnizaţiilor, alocaţiilor sociale şi altor prestaţii de asigurări sociale în cazurile de bătrâneţe, şomaj, boală, invaliditate, de pierdere a întreţinătorului. 

          Direcţia comunicare si mass-media

   

   

   
Arrow Prev

             

             

  

Arrow Next