• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Opt funcţionari debutanţi au depus jurământul

  Opt funcţionari debutanţi au depus jurământul

   18.04.2017    2075 Accesări    

  La Casa Naţională de Asigurări Sociale a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de către opt funcţionari publici debutanţi. Specialiştii lucrează în subdiviziunile teritoriale din raioanele: Şoldăneşti, Teleneşti, Ştefan Vodă, Soroca şi Aparatul central.

  Tinerii funcţionari au jurat să respecte Constituţia Republicii Moldova, să execute în mod obiectiv şi imparţial legile  ţării, să îndeplinească conştiincios obligaţiile ce le revin şi să respecte normele de conduită  profesională. Specialiştii au semnat jurământul care va fi păstrat în dosarul personal al fiecărui angajat.

  - Sunt bucuroasă că faceţi parte din echipa CNAS. E nevoie ca CNAS să devină o instituţie-model care să presteze servicii calitative pentru beneficirii de prestaţii sociale, a menţionat în cadrul evenimentului Laura Grecu, Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări Sociale. 

  Amintim că potrivit Legii cu privire la funcţia publică şi statutul funcţionarului public nr. 158-XV din 04.07.2008 durata perioadei de probă constituie şase luni la finalul căreia funcţionarul public este confirmat în funcţia publică cu condiţia evaluării activităţii profesionale cu un calificativ nu mai mic de „satisfăcăto

               Direcţia comunicare şi mass-media 

   

   

   
Arrow Prev

             

             

  

Arrow Next