• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Pensionarii pot ridica suportul unic în valoare de 600 de lei şi în anul 2019

    Pensionarii pot ridica suportul unic în valoare de 600 de lei şi în anul 2019

     14.12.2018    7780 Accesări    

    Beneficiarii de toate tipurile de pensii, cuantumul cărora nu depăşeşte 2000 de lei, pot primi suportul unic în mărime de 600 de lei până la 27 decembrie curent, când se încheie anul financiar. Dacă persoana, din anumite motive, n-a primit suportul unic până la sfârşitul acestei luni, ea poate ridica banii pe parcursul anului 2019.

    Suportul unic a fost transferat la instituţiile bancare şi, respectiv, pe conturile de card ale beneficiarilor, iar sumele transferate Î.S.  “Poşta Moldovei” sunt achitate la orice oficiu poştal, indiferent de domiciliu. Totodată, “Poşta Moldovei” a organizat procesul de achitare a prestaţiilor sociale la domiciliu persoanelor, starea sănătăţii cărora nu le permite să le primească personal la oficiile poştale.

     Casa Naţională de Asigurări Sociale precizează: de suportul unic în valoare de 600 de lei au parte beneficiarii de pensii pentru limită de vârstă, de dizabilitate, de urmaş, pentru vechime în muncă, unor categorii de angajaţi din aviaţia civilă, participanţilor la lichidarea avariei de la Cernobâl, militarilor în termen şi membrilor lor de familie, unor angajaţi din domeniul culturii, de pensii anticipate pentru limită de vârstă şi alte categorii de pensii. 

                      Direcţia comunicare şi mass-media

     

     

     
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY