• Prima   /  Mass-media   /  Noutăţi  /  Casa Naţională de Asigurări Sociale a marcat Ziua lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei

    Casa Naţională de Asigurări Sociale a marcat Ziua lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei

     14.09.2018    4932 Accesări    

    Astăzi, în cadrul şedinţei solemne dedicate Zilei lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei, 13 specialişti ai Casei Naţionale de Asigurări Sociale au primit diplome  pentru activitate profesională ireproşabilă şi cu ocazia zilei profesionale din partea Guvernului şi a CNAS. Totodată au fost făcute totalurile activităţii instituţiei pe parcursul ultimului an.

    "Această sărbătoare ne oferă prilejul să constientizăm importanţa activităţii care o realizăm în domeniul protecţiei sociale, precum şi să analizăm rezultatele atinse cu efortul comun al tuturor. Am dat dovadă de profesionalism şi responsabilitate, pentru a face faţă provocărilor, deoarece sarcina noastră este una importantă şi onorabilă - de a gestiona sistemul public de asigurări sociale şi a presta servicii publice de calitate în domeniu tuturor cetăţenilor. Încrederea populaţiei în domeniul protecţiei sociale, cât şi imaginea Casei Naţionale, ţine inclusiv de eforturile depuse de fiecare din noi şi valorile pe care le întruchipăm în activitatea de zi cu zi", a declarat în cadrul evenimentului Laura Grecu, Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări Sociale.

    "În această săptămână, împreună cu mai mulţi colegi, am vizitat casele teritoriale de asigurări sociale pentru a transmite mesajul de felicitare cu ocazia zilei profesionale din partea conducerii CNAS. Ţin să Vă mulţumesc cu această ocazie pentru deservirea exemplată a cetăţenilor care apelează la servicilie CNAS, pentru că acordaţi consiliere tuturor celor care vă vin în audienţă, pentru inima deschisă şi sufletul cald pe care-l aveţi", a menţionat Tatiana Popa, vicepreşedinte al CNAS.

    De menţionat, că în decursul acestei săptămăni, alţi 106 de specialişti ai CNAS din subiviziunile teritoriale au fost menţionaţi cu diplome pentru performanţe în activitatea profesională din partea Casei Naţionale de Asigurări Sociale.

    În cadrul Casei Naţionale de Asigurări Sociale activează 858 de funcţionari publici care prestează servicii la circa 800 000 de beneficiari de pensii, indemnizaţii, alocaţii.

              Direcţia comunicare şi mass-media                             

     

     

     

     
Arrow Prev

             

             

Arrow Next
reset WAY cursor WAY contrast WAY Marire Font WAY Alb negru WAY Linkuri WAY